Schadeherstel en ruitreparatie bij Autobedrijf Nijhuis in Beltrum

Schade- en ruitherstel

Of het nu uw eigen schuld is of u er helemaal niks aan kon doen: een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Heeft u tijdens het autorijden schade opgelopen aan uw auto, dan wilt u het liefst dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Kom in dit geval naar onze werkplaats en kies voor professioneel schadeherstel van uw auto. Wij doen er dan alles aan om de schade van uw auto zo snel mogelijk te repareren.

Herstel en afwikkeling
Bij Autobedrijf Nijhuis herstellen we de schade niet alleen, we kunnen ook zorgen voor de complete schadeafwikkeling. Daarnaast zijn wij prima in staat om voor u de schade te taxeren. We doen er alles aan om het ongemak voor u zo klein mogelijk te houden. Op die manier hoeft u uw auto niet langer dan nodig is te missen. Heeft u een leenauto nodig of wilt u hulp bij de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij? Wij stellen u als klant altijd centraal en helpen u op alle mogelijke manieren.

Ruitreparatie
Schade aan een auto bestaat in allerlei vormen en maten. Het kan om een hele grote schade gaan na een fikse botsing, maar bijvoorbeeld ook om een sterretje, deuk of kras in de voorruit. Wij staan altijd voor u klaar en repareren of vervangen uw autoruit snel en deskundig.

Wilt u ook gebruikmaken van de mogelijkheden van schadeherstel van uw auto bij Autobedrijf Nijhuis? Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak in onze werkplaats.