Het team van Autobedrijf Nijhuis in Beltrum

Over ons

Autobedrijf Nijhuis is uw Autovakmeester garage in Beltrum

Al ruim 35 jaar is Autobedrijf Nijhuis een begrip in Beltrum en omgeving. Service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog het vaandel! Een bedrijf dat Theo Nijhuis begon met een kleine werkplaats en is uitgegroeid tot een universeel autobedrijf. Sinds 2017 vanuit de nieuwe locatie aan de Industrieweg 1 in Beltrum. Met professionele apparatuur en vakkundige monteurs die regelmatig cursussen volgen kunnen wij betrouwbaar en kwalitatief onderhoud bieden voor uw auto. Uiteraard bent u bij ons welkom voor allerlei werkzaamheden zoals onder andere de APK-check, autoreparatie, distributieriem vervangen en veel meer.

Historie
Al vanaf jongs af aan is zoon Martijn in de werkplaats te vinden, en net als zijn vader Theo heeft hij alle opleidingen (1e autotechnicus, 1e auto elektricien en APK- keurmeester) gevolgd en met succes behaald. Theo en zijn vrouw Trix zijn inmiddels van hun verdiende pensioen aan het genieten waardoor Martijn het stokje heeft overgenomen. Naast Martijn bestaat het team uit Paul te Woerd en Toon te Plate. Regelmatig worden er cursussen gevolgd om optimaal geschoold te blijven om de goede zorg aan uw auto kunnen geven.

Vertrouwd onderhoud bij het Autovakmeester BOVAG-garagebedrijf
Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.

Kom gerust vrijblijvend eens langs om kennis te maken met Autobedrijf Nijhuis in Beltrum. De koffie staat bij ons altijd klaar!

 

SfkQXil5lrKShgIKUr7qux8n5gvpn84SYzp7a8o3.jpeg
Q9i1Jcek1As20kzaeTEKPDDemzMAlgFXhnIlpD4U.jpeg
9RE6urpd8wYunBBZ1id7RM8ccgYo6rhUJahf8NTT.jpeg
xz8APixPP7bIkiF3YhG2jN9UTvRTgw9q9d3rB69I.jpeg