Pechhulp bij Autobedrijf Nijhuis in Beltrum

Pechhulp

U denkt er liever niet aan, maar toch kan het zomaar gebeuren dat u met uw auto pech onderweg krijgt. Zelfs bij jaarlijks onderhoud door onze garage, kunt u om welke reden dan ook langs de kant van de weg stil komen te staan. Daarvoor hebben we bij Autobedrijf Nijhuis een eigen pechservice. Bij pech of panne belt u dan ons nummer, waarna wij regelen dat iemand u komt helpen.

Waar kunt u op rekenen in geval van autopech?
Met de Autovakmeester Nijhuis mobiliteitsservice bent u dag en nacht gegarandeerd van vakkundige hulp bij autopech. Mocht het voorkomen dat de monteurs het mankement niet direct kunnen repareren dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Autovakmeester gebracht. Indien nodig is vervangend vervoer ook mogelijk.

Wat kost de mobiliteit service?
Bij Autovakmeester Nijhuis heeft u de mogelijkheid om de mobiliteitsservice met Europese dekking af te sluiten vanaf € 39,95 per jaar. Service waar u zelfs met pech, blij van wordt. Naast vervangend vervoer, is een vergoeding voor een hotelovernachting ook een mogelijkheid, indien noodzakelijk. Daarnaast biedt ons netwerk 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties.

De voordelen van de Autovakmeester mobiliteitsservice:

  • Altijd snelle en vakkundige service bij pech
  • Vervangend vervoer, zowel in binnen- als buitenland
  • Overnachting in een hotel, zowel in binnen- als buitenland
  • Voor alle automodellen en ongeacht leeftijd van de auto
  • Al afsluitbaar vanaf € 39,95  per jaar
  • Uit te breiden voor uw caravan en/of aanhanger voor € 12,50 per jaar
  • Geen lidmaatschap van andere hulpdiensten meer nodig
  • Dekkend netwerk in 40 Europese landen

Pechhulp pas aanschaffen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Ook onze pechservice inschakelen? Of heeft u behoefte aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld de kosten en de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met ons. 

Direct pechservice afsluiten? Verstuur uw gegevens en geef de gewenste dekking aan via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.