Verkoop

Verkoop nieuwe en gebruikte auto’s:
Overweegt u een nieuwe of gebruikte auto aan te schaffen? Wij kunnen alle merken nieuwe auto’s leveren. Uiteraard betaalt u niets meer dan bij een officiële merkdealer. Wellicht zijn wij zelfs scherper met de inruilprijs van uw huidige auto. Trouwens, fabrieksgarantie is geen probleem, daar heeft u altijd recht op. Andere voordelen voor u zijn dat wij dichtbij zitten, en niet te vergeten, bij ons bent u een persoon, geen nummer!

Bent u op zoek naar een specifieke auto en hebben wij niet die niet staan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we gaan dan aan tafel en nemen uw wensen door en zoeken we naar een voor u geschikte auto.

Wilt u een auto kopen en hiervoor geld lenen? Voor de financiering van een auto kunt u ook bij autobedrijf Nijhuis terecht. Autobedrijf Nijhuis aangesloten bij Dealer Totaal Concept (DTC) en kunnen samen met u een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen. Welke lening voor u een verstandige keuze is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Autobedrijf Nijhuis informeert u hierover graag meer.