Over ons
Al ruim 35 jaar is autobedrijf Nijhuis een begrip in Beltrum en omgeving. Service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog het vaandel!

Autobedrijf Nijhuis is begonnen als een kleine werkplaats met alleen Theo, een hefbrug en een smeerput. In de loop der jaren is uitgegroeid tot een universele onderneming aan de Mr. Nelissenstraat in Beltrum. Het bedrijf is dusdanig gegroeid dat we sinds eind 2017 onze werkzaamheden vanaf de nieuwe locatie aan de Industrieweg 1 in Beltrum uitvoeren. Deze locatie biedt ons meer ruimte en mogelijkheden voor de toekomst. De huidige werkplaats heeft nu 4 hefbruggen en alle benodigde professionele apparatuur is aanwezig om zo uw auto professioneel te onderhouden en te repareren. Doordat wij een universeel bedrijf zijn, zijn wij niet merk gebonden. Hierdoor kunnen wij altijd een groot publiek bedienen.

Al vanaf jongs af aan is zoon Martijn in de werkplaats te vinden, en net als zijn vader heeft hij alle opleidingen (1e autotechnicus, 1e auto elektricien en Apk- keurmeester) gevolgd en met succes behaald. Naast Theo en Martijn bestaat het team ook uit Paul te Woerd, Toon te Plate en Trix Nijhuis. Regelmatig worden er cursussen gevolgd om optimaal geschoold te blijven om de goede zorg aan uw auto kunnen geven.

Autobedrijf Nijhuis kenmerkt zich door de laagdrempeligheid en onze gunstige tarieven, zowel in de werkplaats als in de verkoop.
Kom gerust vrijblijvend eens langs om kennis te maken met Autobedrijf Nijhuis in Beltrum. De koffie staat bij ons altijd klaar!

Wie zijn wij:
theo1Theo Nijhuis
Oprichter
1e automonteur
1e auto elektricien
Verkoop adviseur


Martijn Nijhuis 
Eigenaar
1e automonteur
APK- keurmeester
1e auto elektricien
Verkoop adviseur
Airco specialist
Administratie medewerker


Paul te Woerd
1e automonteur
APK- keurmeester
1e auto elektricien
Airco specialist


Toon te Plate
Monteur in opleiding


trix1

Trix Nijhuis
Medewerkster in de administratie