APK en onderhoud

APK:
Voor uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers is het belangrijk dat uw auto technisch goed in orde is. Bovendien wordt de milieuwetgeving steeds strenger. Daarom moet uw auto aan een aantal eisen voldoen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw auto in goede technische staat blijft. Om dit te controleren, moet uw auto jaarlijks gekeurd worden. Bij autobedrijf Nijhuis is een APK- keuring altijd gratis* bij een grote onderhoudsbeurt.

* exclusief afmeldkosten en roet- of CO meting.

Onderhoud aan alle merken:
Bij autobedrijf Nijhuis bent u aan het juiste adres voor het onderhoud aan uw auto wat uw merk auto ook is, een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt met uiterste zorg uitgevoerd. Uw auto wordt dan helemaal na gekeken en vloeistoffen worden ververst volgens het onderhoudsschema die bij uw auto past en het aantal kilometers die u per jaar rijdt.

In tegenstelling tot wat veel dealers zeggen, mag dit wel degelijk bij ons gedaan worden. En ja, de fabrieksgarantie van uw auto blijft dan volledig gehandhaafd. Wij onderhouden uw auto volgens de eisen van de fabrikant en werken uitsluitend met onderdelen die van zeer goede kwaliteit zijn.

Indien nodig, handelen wij voor u de garantieformaliteiten af, zodat u niet onnodig heen en weer hoeft te reizen.